Yleinen

Tästä se lähtee, minä ja kumppanit, meiltä teille..

12.2.2016

alfa

Pitkään eli jo vuosia olen halunnut jutella potilaitteni ja muidenkin kanssa blogissa silloin kun mulle ja silloin kun sulle sopii…

Niin paljon on tapahtunut työsaralla lääkärinä että aina mietin koska ehdin sen kirjan kirjoittaa, en koskaan eli blogi on parempi kun ei mitään.

Tässä keskustelussa on tarkoitus puhua kirjaimin toisillemme minä, sinä, hän ja me sekä te. Haluan kertoa niistä kommelluksista mitä matkani aikana on tapahtunut, Ne ovat jääneet niin pysyvästi mieleeni että muistan ne kuin eilisen päivän ja haluan jakaa niitä kanssanne, voi olla että ne ei teidän mielestä ole mitään  erikoisia vaan kyllästyttäviä ja niiden yli voi hypätä surutta ja toivoa että tulee parempia juttuja jatkosssa. Pyrin laittamaan ne kategoriaan ” yleinen ” eli jos joku huomaa että todella typerää läpinää niin voi heivata koko kategorian roskiin… !

Toisena asiana olisi ihan oikeeta asiakin elin terveysvinkkejä laidasta laitaan, tietystä teemasta voisin välillä kertoa, esimerkiksi kausiluonteisista sairauksista ja muista aiheista joista minä tiedän tai olen kiinnostunut tai joista te haluatte että kertoisin. Periaate on että mitä vain voi kysyä ja minä yritän selvittää, jos en tiedä niin otan selvää. Kysyä voitte joko omalla nimellä tai nimimerkillä mutta idea olisi että kaikki vosivat nähdä kysymykset ja vastaukset niin mahdollisimman moni saisi niistä jotain irti.

Blogissa kirjoittaisivat myös muut eli meillä Toni, joka on hieroja, mutta tekee myös ruokavalio-ja reeniohjelmia joko täällä paikanpäällä tai verkossa. Myös hänelle voisi esittää kysymyksiä jotka ovat hänen alaansa liittyviä. Blogilla voisi antaa tietoutta myös meillä käyvät erikoislääkärit, hoitajat ja psykologi. Ketkä täällä vierailee tulisi paljolti sen mukaan mitä TE lukijat haluatte !

Kaikenlaisia muutoksen tuulia on meillä tulossa ja uutta ja PAINAVAA asiaa mitä on myös helppo valottaa blogin kautta. Voin laittaa kuvia kuten fb sivuillekin ja toki lukijankin kuvia voidaan täällä julkaista. Jaetaan yhdessä ilot, surut, terveys, sairaus….. kaikki mahdollinen. Palautetta saa antaa hyvää ja huonoa mutta asiassa pysytään, koskee myös minua jolla usein kieli turhan terävä !

Kaikki vinkit tänne kiitos !!!!!!!

Ai niin ja koirat omat, henkilökunnan ja toivottasti myös teidän, seikkailee tässä blogissa ja toki muutkin eläimet. Huumorilla mennään kun muuten ei elämastä selviä hengissä !

Ollaan kuulolla, niiiiin innolla odotan juttelua juuri SINUN kanssa :))))))

hannele

Sinua saattaa myös kiinnostaa

4 Kommenttia

 • Reply Miia Salminen 13.2.2016 at 12:43

  Tää on hyvä idea, kiitos jo etukäteen! Mielenkiinnolla jään seurailemaan, ja juttutoiveena olis heti kärkeen asiaa tenniskyynärpäästä, hierojana vaivaan törmää viikottain.

  • Reply Hannele Vahantila 13.2.2016 at 12:51

   Moi Miua ! Tenniskyynärpää yleiskäärin vastaanotolla hyvin tyylillinen potilas. Pääsääntöisesti rasitusperäinen, helppo sanoa että vältä toisuvaa ranteen liikettä joka sen usein aiheuttaa. Työergonomian tarkastus, tarv tilapäisesti rannelasta, hierojalle tai fyssarille, jos ei auta niin lääkärille, joskus kortisonipiikki paikallaan. Voi kroonistua silloin osa voi joutua leikkaukseen ehkä 5-10 prosenttia mutta silloin vaiva ollut jo puolivuotta-vuoden.
   Pyydän tähän hierojan kommentin.

  • Reply Hannele Vahantila 13.2.2016 at 15:48

   Kyllä tulehduskipulääkettä voi muutaman päivän kokeilla mutta rasitusta aiheuttava liike tauolle ja hieronta, sillä pääsee alkuun.

 • Reply Miia Salminen 13.2.2016 at 15:43

  Jep, rannelastaa ei kukaan mun asiakkaista ole vielä lääkäriltä saanutkaan, tkp-pantoja sen sijaan yleisesti. Kun kyseessä on kuitenkin pienialainen tulehdus, kuinka herkästi sinun mielestä kannattaa aloittaa tulehduskipulääkitys vaiko joku muu?

  Hieronnasta useimmat tuntuu saavan apua jo aika nopeasti, kunhan käyttää hierontatekniikoita, joissa ei synny kudoksia lämmittävää kitkaa.

 • Vastaa