Yleinen

Matkailu avartaa…

17.2.2016
hannele

  1. Kun matkailet yksin, jos siis matkailet, kuten minä nyt istun bussissa matkalla lentokentäle, sitten lentomatka, pari junamatkaa ja vielä loppupätkä vuokra-autolla. Monta tuntia taivaltamista ennenkuin on perillä. Pakkasin laukkuun pari lehteä mutta jätin ne sittenkin kotiin. Haluan olla itseni kanssa, lähes koko päivän.

  2. Mietin elettyä elämääni, valintoja joita olen tehnyt ja mitä on jäänyt tekemättä. Minkälainen olen ihmisenä,  olenko sellainen mitä haluaisin olla. Onko jotain mitä elämässäni pitäisi muuttaa ja onko se sellaista että pystyn sitä muuttamaan. Jos olisi jotain muutettava tulenko tekemään sen vai jäänkö vain haaveilemaan siitä. Kysymys on siitä haluanko ei niinkään siitä voinko. Usein sanon en voi vaikka pitäisi sanoa voin mutta en halua.
  3. pysähtyminen tähän hetkeen ja omaan sisimpään tutustuminen on antoisaa. Voin myös miettiä mitä haluan loppuelämältäni ja olenko onnellinen tähän tilaan missä nyt olen. Miten voisin käyttää päiväni oikein, nehän on rajatut, on  päivä ja kellinaika kun on minun aikani lähteä, mahdankohan olla silloin valmis ?
  4. nyt olen valmis tähän päivään ja itseeni uudelleen tutustumiseen. Elän niinkuin tämä olisi elämäni viimeisin päivä, silloin saan siitä varmasti paljon irti.
  5. hyvää matkaa minä..

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Ei kommentteja

Vastaa