Yleinen

Mikä tekee onnelliseksi?

18.2.2016

Eilen töistä päästessä, auringonpaiste ja sää oli mitä mahtavimmat. Koirat odotteli tuttuun tapaansa kotona. Ulko-oven kolahdus kertoo, että joku tuli kotiin, muutaman haukahduksen saattelemana tytöt kömpi kukin tahoiltaan eteiseen, hännät heiluen. Uloshan se oli lähdettävä. Muutama tunti metsässä vierähti, kävellen ja ihastellen kaunista talvista maisemaa.

Millan koirat

Tästä päästään aiheeseen. Mikä tekee onnelliseksi? Millä tavoin rentoudut? Nykyään, kun aina on kiire, tai ainakin se kiire tehdään. On työt, kaupassa käynnit, harrastukset. Kenellä mitäkin. Mistä se kiire tulee? Onko oikeasti niin kiire, ettei kerkeä liikkumaan, ajoissa nukkumaan tai syödä terveellisesti?

Välillä pitäisi pysähtyä. Hengittää ja tehdä asioita, joista nauttii. Rentoutua voi monella tavalla.

Minun tapani nollata ajatuksia on liikunta ja koirat joita kotona asustaa kolme . Niiden kanssa tulee puuhailtua monenlaista. Koirat pitävät minut  liikkeessä ja hyvä niin, muuten huonolla säällä jäisin sohvan vangiksi. Minä ja koirat lenkkeillään paljon, käydään agilityssä, opetellaan jäljestystä ja käydään tottelevaisuuskoulutuksessa.

Tottahan on, että koiraharrastus vie paljon aikaa ja siitä olen myös saanut kuulla. Mutta tämähän on vain minun tapani viettää aikaa ja elää. Jokaisella pitää olla mahdollisuus harrastaa asioita jotka kokee mieleisiksi. Harrastukset, perhe ja ystävät on se, joka minut tekee onnelliseksi. Mikä on juuri sinun voimavarasi, mikä antaa voimaa arkeen, mikä on avain sinun onneen?

Nyt pieni haaste teille ihanat lukijat! Haastan kaikki lähtemään tänään ulkoilemaan, ei tarvitse lähteä juosten tai hikilenkille, mutta nauttimaan ulko-ilmasta ja vaikka lähtemään pulkkamäkeen!

Ihanaa päivää teille kaikki lukijat!

Terveisin Milla ja typykät Gia, Lilli ja Selma

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Ei kommentteja

Vastaa