Yleinen

Oletko sinä onnellinen?

9.3.2016
BLOGI ONNELLISUUS

Minun määritelmäni onnelle on hyvän olon tunne sydämessä. Miten näppärää! Ihan sama missä olen, minne menen, mitä teen, onni on aina mukanani tai ainakin saatavillani. Parhaimmillaan sitä on niin paljon, että tunnen ihan pakahtuvan sen voimakkuuteen. Näin usein käy, kun kuulen esimerkiksi lapseni nauravan sydämensä kyllyydestä. Silloin saa sielukin voitelua. Jokaisella meistä on ne omat narumme, joita vetämällä hymy nousee korviin. Mikä saa sinun sydämesi laulamaan?

 

Sinulle on annettu, toivon mukaan, viisi aistia, joilla voit tunnustella ympäröivää maailmaasi. Tai ehkä se kuudeskin aisti olisi hyvä laskea mukaan. Aistisi välittävät sinulle ympäristöstäsi päivittäin tuhansia tuhansia erilaisia pieniä tai isoja viestejä, joista sinä teet omat johtopäätöksesi. Sinä itse teet valinnan, päätyykö ajatus vaa’an positiiviselle vai negatiiviselle puolelle. Kukaan ei tunne puolestasi, mutta ympäristö voi yrittää vaikuttaa siihen, kummalle puolelle vaa´an pitäisi kallistua.

 

Sinulla on yksinoikeus valita omat ajatuksesi ja tehdä valinta, näetkö lasin puoliksi tyhjänä vai täynnä. Ajatuksillamme on aivan äärettömän vahva voima. Se mihin keskitämme ajatuksemme, vahvistuu ja sen seurauksena alamme ilmentämään kyseisiä asioita joka päiväisessä elämässämme. Ei siis ole ollenkaan liioiteltua sanoa, varo mitä ajattelet tai toivot, sillä niillä on taipumus käydä toteen.

 

Näen onnellisuuden elämäntapana, jota voi harjoittaa, ja niitä harkkoja ei kannata jättää väliin! Omaa asennettaan ja suhtautumistaan voi muuttaa, mutta jotta asioiden hyvien puolien näkeminen alkaisi muuttua automaattiseksi, vaaditaan paljon toistoja. Samalla kun muutat omaa asennettasi, huomaat ehkä, että myös ympäristön reagointi muuttuu. Koska jälleen kerran, se, mitä ajattelet lisääntyy ja mikä parasta, tarttuu myös muihin.

 

Päätä olla onnellinen!

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Ei kommentteja

Vastaa